LEGO City Tilbud - Sammenlign priser

Her finder du de bedste LEGO City tilbud på nettet. Vi sammenligner priser på alle produkterne i denne serie, og derfor er du sikker på at finde de billigste LEGO City priser her på Legepris.dk.

Klik dig ind på det produkt, som du gerne vil finde priser på. Derefter får du en liste over de mange LEGO City tilbud og priser, der findes online!Læs mere

LEGO City er en af de største og mest populære LEGO kategorier nogensinde. Denne serie er lige noget for dig der altid har drømt om at bygge din helt egen by. Det er kun dine egne fantasier der sætter for, hvor stor din by skal være.

LEGO City tilbud – Politistation

Politiet er noget af det vigtigste i en hver by. For hvilken en by kan klare sig uden en ordensmagt, der kan holde styr på de mange LEGO Skurke. Der er mange forskellige LEGO banditter rundt i byen. Der skal være nogen til at håndhæve loven, og det er her byens politiet kommer ind i billedet. Byg din helt egen LEGO City politistation, udvid med politibiler, politibåde til havnen, politimotorcykler til de smalle steder eller måske en LEGO mobil politistation til festivalerne. Hold skurkene fanget i Fængslet og sørg for at de ikke slipper løs! Det kan godt være at politiet er en vigtig del af en hver by, men man skal heller ikke glemme at politiet er til for at beskytte byens borgere mod de kriminelle. Det handler vel om at lave den by der minder mest om den virkelige verden, og desværre er der kriminelle og derfor skal du også have nogen tyve af en art!

LEGO City brandstation og brandmænd

En anden ting der også er i alle byer, udover skurke og politi, det er selvfølgelig brandvæsnet som også er meget vigtigt. Sæt nu at en af dine LEGO bygninger, biler eller mennesker kommer ud for en ulykke med ild – Så skal der være mulighed for at ringe til LEGO brandvæsnet, som vil komme styrtende ud for at slukke enhver brænd!

LEGO City toge og andre transport muligheder

Lige meget hvilken by du besøger, så skal der være diverse transport muligheder, og dem er der selvfølgelig også i LEGO City. Skal du på arbejde i en af de mange butikker, så er der mulighed for at gå og cykle – Men skal du derimod til den anden ende af byen eller måske til en helt anden by, så kræver det altså andre hurtigere midler, som fx LEGO City lyntoget eller en bybus. Det er heller ikke kun transport mulighederne for byens borgere der er vigtige. Det er nemlig også meget vigtigt at have styr på transport mulighederne for at kunne fylde butikkerne op. Der skal køres gods ud og ind af byen.

LEGO City Arktisk ekspeditionsbase

Det fede ved LEGO City er, at du ikke kun er bundet til at købe LEGO produkter som skal være by relateret. Der er også produkter som passer til dig, der vil ud i sneen og udforske de mange spændende ting, som der nu kan gemme sig i snehulerne.

LEGO City dybhavsforskerne

De nyeste produkter i City-serien er dybhavs-produkter, som er utroligt seje. Du har nu mulighed for at få fat på en City dybhavs ubåd, dybhavshelikopter, dybhavs-udforskningsskib eller den store dybhavs operationsbase!

LEGO City rumhavn

En af de andre nye tilføjelser er også meget interessant. Du har før haft mulighed for at udforske arktisk for de mange skjulte skatte og muligvis sneuhyre (Hvem ved?). Du har også haft mulighed for at udforske havet. Nu har du også mulighed for at udforske rummet, som de fleste af os nok vil finde interessant! Køb din helt egen LEGO City rumhavn eller måske en rumfærge! Du kan sikkert også allerede se en masse muligheder i denne serie. Se de mange produkter nedenfor og find det bedste LEGO city tilbud lige nu!

Se de mange LEGO Creator tilbud herunder

Viser alle 41 resultater