LEGO Super Heroes Tilbud – Sammenlign priser

Her finder du alle LEGO Super Heroes produkterne. Du kan finde det bedste LEGO Super Heroes tilbud ved at søge efter dit produkt i søgefeltet. Du kan også vælge at se udvalget af LEGO Super Heroes produkterne herunder og derefter finde den billigste pris eller det bedste tilbud på LEGO Super Heroes.Læs mere

Hvad er LEGO Super Heroes?

Navnet LEGO Super Heroes beskrivelser allerede sig ret godt. Denne serie er nemlig fyldt med de mange LEGO Super helte. Denne serie henvender sig til børn der elsker Spiderman, Batman, Hulk, Iron Man eller andre super helte. Du får mulighed for at lege med de fedeste LEGO Superhelte nogensinde!

LEGO Super Heroes Batman – Tilbud

Hvis du elsker Batman, så vil du ikke fortryde at kigge nærmere på denne serie. Du får nemlig mulighed for at bygge LEGO 76023 som er The Tumbler – Som er et af de mest eksklusive LEGO produkter nogensinde. Du får næsten 1900 LEGO klodser i sættet, samt minifigurer som Batman og Jokeren.
Der er også flere mindre produkter hvis du ikke vil investerer i dette dyre sæt. Du kan eventuelt vælge at købe LEGO Batman der kæmper imod pingvinen, jagten på gækkeren eller kampen imod Jokeren på damptromlen. Der er masser af muligheder og en vi slet ikke må glemme er et andet LEGO Eksklusivt produkt, som desværre er udgået. Du har endnu mulighed for at få fat i det, hvis du skulle være interesseret – LEGO 10937, også kendt som Arkham Asylum Breaktout!

LEGO Super Heroes – Spiderman – Tilbud

Hvis du elsker Spiderman så bliver du I den grad heller ikke snydt. Du har mulighed for at få fingrene i den super seje LEGO spiderhelikopter. Den kan du også bruge til at hjælpe angrebet på Daily Bugle, som i LEGO 76005 bliver angrebet af Dr. Doom og hans kumpaner.

LEGO Super Heroes – Superman – Tilbud

Der er ikke bare Spiderman, Batman, Iron Man og Hulk, der er selvfølgelig også vores alle sammen ynglings superhelt, som selvfølgelig er Superman. Superhelten der kan klare alt!
Hvis du elsker Superman, så kan vi i den grad anbefale dig at kigge nærmere på LEGO 76003 som er kampen om Smallville.

Se de mange LEGO Super Heroes tilbud herunder

Viser alle 18 resultater