LEGO Friends Tilbud - Sammenlign priser

Vil du gerne finde de bedste LEGO Friends tilbud? Så er du havnet det rigtige sted. Herunder finder du en samling af alle de produkter der findes i Friends-serien. LEGO Friends er en af de mest populære serier, og der er både nye og sjældne produkter – Du finder dem alle sammen herunder.
Find altid de bedste LEGO tilbud på Legepris.dk

Hvad er LEGO Friends?

LEGO Friends er et helt univers som enhver pige vil elske. Serien henvender sig perfekt til piger i alderen 5-12 år – Men det betyder ikke at du som ældre ikke kan være med. LEGO Friends er en af de mest succesrige serier nogensinde i LEGOs ellers mange forskellige serier.

LEGO Friends som mange også kalder for den ultimative pige-serie. Det skyldes at produkterne i Friends kategorien er af lyserøde, lilla og andre farver, som nogen måske vil betegne som pige farver.

LEGO Belville kender du måske, hvis du igennem lang tid har været en stor fan af LEGO. Belville er desværre udgået, men det er der også en god grund til. Belville var en helt fantastisk serie til pigerne, men efter den blev lukket, valgte man at forbedre produkter og navngive den LEGO Friends.

Hvem møder vi i LEGO Friends?

I LEGO Friends møder vi de allerbedste veninder. Pigerne der sammen kan klare alt! De 5 søde hovedpersoner er Mia, Emma, Andrea, Stephanie og Olivia.

Sammen vil de 5 gode veninder gå på eventyr og opleve verdenen. De kan klare sig derhjemme helt uden forældre. Sammen hygger de sig på alle tænkelige måder!

LEGO Friends Heartlake

Heartlake er stedet, hvor det hele sker – I hvert fald hvis du elsker sjove oplevelser sammen med dine bedste veninder. Kort sagt kan man vel sige at byen Heartlake giver dig mulighed for at skabe din helt eget og piget by. En by der er fyldt med alt du nogensinde har drømt om.

Så hvad finder vi i byen Heartlake? Du kan finde det populære LEGO Friends hotel, eller du kan vælge at besøge en af dine veninder, som alle sammen bor der. DU kan også vælge at tage på shoppingtur i det store og kendte Heartlake butikscenter. Hvis du ikke er meget for at handle, så kan du også hjælpe til med at sælge i LEGO Friends juicebaren eller i frisørsalonen. Der er uden tvivl masser af muligheder!

Du skal selvfølgelig også have muligheden for at besøge Heartlake skatepark, hvis du elsker at skate.

Er du klar til skæg og ballade? Vil du gerne opleve noget vildt? Så kan vi anbefale dig at tage en tur i Heartlake varmluftballonen eller sejle med på delfinbåden.

LEGO Friends jungle

Elsker du at opleve noget? Hvis ja, så skal du helt sikkert med veninderne ud i den store LEGO Friends jungle, som er et helt nyt sted. Pigerne er nemlig taget på oplevelse i LEGO Friends junglen, og det kan ikke siges at være kedeligt. Der sker en helt masse, både dag og nat.

Tag med pigerne op i LEGO 41038 som er den store redningsstation i junglen. Fra redningsstationen kan du se ud over hele junglen, i hvert fald hvis du går op i udkigstårnet som er det højeste punkt i hele junglen! Her kan du få øje på dyr, der har behov for at få hjælp. Send en af pigerne ned for at hjælpe den søde bjørn som sidder fast i vandkanten.

I junglen er der også et dyretilflugtssted, en junglebro, et junglevandfald og meget mere! Du kan hurtigt og nemt komme rundt, hvis du bare hopper på LEGO 41032 Førstehjælps-junglemotorcyklen.

LEGO Friends – Bliv en ægte popstjerne

Har du altid haft en stor drøm om at blive en popstjerne? Så har du nu muligheden. De helt nye produkter i LEGO Friends serien er taget til et helt nyt niveau, og det giver dig mulighed for at blive popstjerne. Få dit helt eget popstjernestudie, hvor du har mulighed for at øve dig, få også din helt egen popstjernegarderobe, hvor du kan vælge det fineste tøj, som du skal bruge når du er klar til at indtage LEGO 41105 popstjernescenen!

Når du bliver en dygtig popstjerne, så kan du tage pigerne med i 41106 som er LEGO popstjerne-turbussen. Den mest luksuriøse bus du nogensinde har set, det enhver rigtig popstjerne drømmer om.

Spørgsmålet er bare: Tør du at udleve din helt store drøm? Vi synes at du skal prøve, ellers sker det aldrig

Se de mange LEGO Friends tilbud herunder

Viser alle 46 resultater